73.000 fotballfans i marsj mot islamsk terror og ekstremisme – null arrestasjoner

Lørdag 7. oktober gjennomførte den anti-ekstremistiske gruppen Football Lads Alliance (FLA) en enorm demonstrasjon mot islamsk ekstremisme og terror i London. Har du hørt om det? Nei, det har du nok ikke. BBC var til stede, men måtte skuffet konstatere at trass det massive oppmøtet, (i all hovedsak menn) rapporterte nemlig politiet om null – 0 – arrestasjoner. Der har du den «farlige» høyresiden som alle advarer mot.

FLA grunnleggeren John Meighan sier at marsjen ble arrangert for å protestere mot det store oppsvinget i terrorangrep og planlagt terror i etterkant av terrorangrepene i Manchester og London.  Football Lads Alliance er en «gatebevegelse» dannet i 2017 med røtter i den engelske arbeiderklassen og den britiske fotballfansen, og «lads» fra hele landet strømmet til London for å delta i marsjen – som altså foregikk uten hverken opptøyer eller en eneste arrestasjon.

Naturligvis var ikke marsjen uten sine konfrontasjoner. Såkalte «antirasister» sto naturligvis langs ruten og skrek ut hatet sitt mot meningsmotstandere, slik de alltid gjør. Naturligvis har også FLA blitt erklært som «høyreekstremistisk» av PK-media slik alle som er kritiske til innvandring og islam blir på autopilot. At profilerte Tommy Robinson fra Rebel Media ble sett i opptoget tas også som bevis for at FLA er høyreekstremistisk, og at fooballhooligans deltok i marsjen skal være bevis for at FLA er voldelig. Men altså: Ingen vold og ingen arrestasjoner. (Symptomatisk nok blir aldri venstresidens og muslimenes opptøyer erklært ekstremisiske, selv når de er fulle av voldelige, maskerte demonstranter. Go figure.)

Det er flere spektakulære sider ved denne saken: Det første er at høyresiden kan samle 73.000 menn i alle aldre til en fredelig marsj, uten at det ender med et gateslagsmål. Det andre er at FLA klarer å stille så mange deltakere på så kort tid. Det tredje er at det massive oppmøtet vitner om en politisk masseoppvåkning mot innvandring, islam og all ekstremisme, som kan bli meget farlig for den globalistiske eliten. Det fjerde er den nesten totale sensuren i PK-media rundt denne marsjen. BBCs nyhetsboikott beviser at kanalen har en klar, politisk agenda, for 73.000 demonstranter er nyheter. Uansett. Det har vært like dørgende stille i norske media.

Gjennom lørdagens opptog, har FLA begått en fredelig maktdemonstrasjon ved hjelp av helt vanlige familiefedre og fotballfans. At venstresiden og antirasister fortvilet forsøker å brennmerke dette som rasistisk og høyreekstremt er å forvente. De har ikke noe valg: Det MÅ handle om rasisme – hvis det ikke gjør det, så kollapser hele det politiske sandslottet deres. Hvis ikke enhver motstander av masseinnvandring og islamisering er ondskapsfull rasist, hva er de da? Og hvordan kan man hevde  å være moralsk overlegen helt vanlige, moderate mennesker?

FLA representerer en betydelig trussel mot elitens ensidige propaganda, og muligens hele maktbalansen i England. Jeg kan bare anbefale alle lesere å google «FLA march London», og lese mer om fenomenet.

Opponents of the whole Football Lads Alliance movement have been quick to discredit their excellent efforts and throw the usual ‘far-right’ and ‘violent’ mud at them, and yet we have this stark statistic that not a single one of the 73,000+ people who took part in the march were arrested.

Is that how things work now chaps? Do we just assume that they are violent because they are are gathering of football supporters who are genuinely concerned about the way that things are heading in this country when it comes to tackling violent Muslim extremism?

Click here to read the complete article