Allahu Akbar, om ni kastar ut mig kommer jag ta tio svenskars liv

Om ni utvisar mig till tredje världen igen så kommer jag att ta tio svenskars liv som hämnd. Det beskedet lämnades av en 23-årig invandrare som under en bussfärd i Göteborg bestämde sig för att tala ut om sitt hat mot Sverige och svenskar, rapporterar Daily Express.

I en video, som inte uppmärksammats i svensk media men som väcker stor vrede utomlands, säger mannen att han har “slösat tio år av sitt liv” på att befinna sig i Sverige. Men trots sitt hat mot svenskar och Sverige tänker han hämnas ordentligt om svenska myndigheter lyckas utvisa honom till tredje världen igen, lovar han.

– Ni kommer aldrig lyckas kasta ut oss, aldrig! dundrar den 23-årige invandraren och fortsätter:

– Allahu akbahr, om ni kastar ut mig så kommer jag ta tio liv. Jag lovar. Tio liv jag tar.

– Vad har afrikanerna? Ingen mat att äta. Vad har afghanerna? Ingen mat att äta. Och ni sitter och äter era köttbullar och potatismos, säger invandraren och stirrar hotfullt på en grupp svenska pensionärer.

När pensionärerna konstaterar att mannen är kritisk till det mesta betonar han att det bara är européer han har problem med.

– Jag kritiserar bara ni, ni européer, säger han.

När en herre påpekar att det inte är så förvånande att det finns européer i ett europeiskt land som Sverige blir invandraren ännu argare.

– Till och med balkanerna… balkan.. hatar er, säger han och tillägger:

– Jag älskar Somalia! Bort med era båtar från Medelhavet. Bort med era båtar från Saudiarabien!

I videon antyder mannen att han kommer från Afghanistan, men av brytningen att döma hör han snarare hemma i något semitiskt land.

I sin utläggning angriper han Darwin och den västerländska vetenskapen.

– Vadå big bang har skapat oss? Vadå vi kommer alla från aporna? Vi kommer inte från aporna, säger han medan flera personer börjar skratta i bussen.

– De här judarna… säger han sedan.

Då försöker några åhörare avbryta honom.

– Vi är klara med varandra, säger en äldre herre.

– Sluta med det här, säger en ung kvinna som bryter in i samtalet.

Click here to read the complete article