Asylsøkere voldtar kvinner og barn, men ingen reagerer?

Hei kjære lesere.

Jeg har fått en del pes fordi jeg ikke er så positiv til innvandring som resten av Norge tydeligvis. Men nå kom jeg i går over flere artikler som gjør meg enda mer forbanna.

Vi snakker om intergrering og tilrettelegging. Fine ord, men hva er det som egentlig skjer rundt dette?

Jeg leste at man har antivoldkurs for asylsøkere. Her lærer man menn at det ikke er lov å slå og voldta kvinner og barn. Jeg mener allerede her er det jo noe klin ruskende galt. Hvem var det som lærte de at det var lov og frarøve mennesker all form for selvrespekt og menneskeverd?

Religion er svaret.

Nå må dere slutte og dysse og hyrse over det som skjer. Videre leser jeg at i Sverige er det 50 .000 voldtekter per år som blir meldt inn. 90 % er innvandrere. I Norge var 17-18 anmeldte voldtekter innvandrere. Hva med alle mørketall i tillegg? Innvandrer operere med gruppevoldtekter svært ofte. Spørsmålet er hva som foregår oppi hodene til disse syke menneskene? Sitter man på en fredags kveld og planlegger i grupper hvor mange Norske unge jenter de skal voldta sammen? Hvor mange liv de skal ødelegge?

Egene utalelser fra asylsøkere er at de får sjokk når de ser en normal kledd norsk kvinne kysser en mann. I deres eget hjemland er dette bare forbundet med horer og prostitusjon.

Disse menneskene skal integreres med å lære Norske lover og regler?

Men hva er det staten gjør?

UDI har planer om å legge ned kursene som er voldsforebyggende fordi de er for dyre. Så da er det bedre at de går rundt og tar seg tar seg tilrette med norske kvinner og barn?

Jeg skjønner ikke en dritt lenger. Skal barna våre vokse opp i en kultur der de må regne med å bli voldtatt flere ganger iløpet av livet fordi vi skal hjelpe hele verden og respektere andres syke religion?

Trosystemer er roten til krig, ulikheter skaper konflikt, lite fleksibilitet skaper konflikt.

Men nå får dere kalle meg rasist allikevel fordi jeg faen ikke finner meg i at barna mine skal bli voldtatt, at de aldri skal føle seg trygge på skolen, på butikken, i parken eller noen sted i det hele tatt.

I Tyskland er situasjonen i flyktning leirene helt ute av kontroll, her organiserer mennene voldtekter innad i leirene. Kvinner og barn tørr ikke gå på do og sover med ytterklærne på i ren redsel av å bli gruppevoldtatt rundt neste sving. i tillegg organiseres det prostitusjon. Ingen reagerer?

Click here to read the complete article