Barnehage ble nektet lussekatter av muslimsk far!

Syns du dette ser ut som kvinnebryst?

(EL ALAMAIN) En barnehage på Oslos østkant sendte onsdag ut beskjed til alle foreldre om at det ikke ville bli bakt ordinære lussekatter, da formen på disse kunne minne om kvinnebryst, og derfor vekke begjær hos guttene i barnehagen.

Achmed Omar El Quki Ahnal, som er talsmann for de islamske foreldrene i barnehagen, sier i en kort kommentar til Frihetsavisens reporter at det ikke fins noen nedre aldergrense for hva som er haram, og at seksuelt tiltalende gjærbakst er en vederstyggelighet mot Allah og Muhammed.

Frihetsavisen mener det nå snart må bli slutt på at islamister skal sette agendaen for hva vi nordmenn skal gjøre og ikke.
Barnehageunger må selv kunne avgjøre om de syns diverse gjærbakst er tiltrekkende, og ikke la seg styre av hva fordervede jihadelskende foresatte måtte mene om saken.

Vi kan foreslå tilslørte bondepiker til neste jul. Hvis da ikke kavringstrøet minner kamelrytterne for mye om ørkensand, sånn at de får hjemlengsel og blir lystne på å sodomisere kamelene sine, som vel er den mest populære fritidssysselen disse lakentrollene bedriver der nede i muslimske strøk!

Click here to read the complete article