Bill Gates: «Europa vil bli overveldet hvis ikke migrantstrømmen stoppes»

Data-milliardæren og entrepenøren Bill Gates har advart at Afrikas befolkningseksplosjon vil overvelde Europa hvis ikke kontinentet gjør det vanskeligere å komme seg hit.

Den amerikanske milliardærens kommentar kommer i det verdensledere kommer sammen for en rekke internasjonale møter.

Den stadig økende flommen av afrikanske migranter som ankommer sørlige Europa, og da i særdeleshet Italia, bekymrer Gates.

Italia har allerede bedt andre EU-land om å hjelpe til med de tusenvis av ukentlige migrantene som kommer i land langs kystlinjen til landet.

I et intervju med den tyske avisen Welt am Sonntag, sier Gates at den massive befolkningsøkningen i Afrika vil resultere i et «enormt migrasjonspress» mot Europa hvis ikke landene øker sine økonomiske bidrag til den tredje verden.

Gates priser Tyskland for å ha kommet opp i  0.7 prosent av GDP i u-landshjelp og kaller det «fenomenalt». Han mener at de andre EU-nasjonene må følge i Tysklands fotspor.

Men Gates snakket også om dilemmaet med «Tysklands holdning til flyktninger», og pekte på kansler Angela Merkels beslutning om å åpne Europas grenser for ulovlige innvandrere som kommer fra den tredje verden.

– På en side så vil du demonstrere sjenerøsitet og ta inn flyktninger, men jo mer sjenerøs du er, jo mer vil verden rundt deg få vite om dette – som igjen motiverer mennesker til å forlate Afrika, sa Gates til søndagsavisen.

– Tyskland kan ikke ta inn enorme, massive mengder med mennesker som ønsker å komme seg til Europa.

Som følge av dette så påpekte Gates at «Europa må gjøre det vanskeligere for afrikanere å komme seg til kontinentet gjennom de nåværende transittrutene».

Italia krever nå at andre EU-land åpner sine kaier for migrant-fergene fra Libya, da landet sliter med å ta imot de enorme mengdene med migranter, som så langt teller over 80.000 bare i år.

Den globalistiske sentrum-venstre regjeringen i Italia ønsker nå å spre disse migrantene til andre EU-land gjennom et relokaliseringsprogram – som for tiden kun gjelder mennesker fra Eritrea og Syria – men som nå også skal gjelde for Nigeria og andre afrikanske nasjoner.

Click here to read the complete article