Det er faen ta meg nok! Politi fremdeles forbanna fortvilet

Den svenske politibetjenten Peter Springare sprengte sosial medier i forrige måned. Nakent la han ut en Facebook-kommentar om de kriminelle forholdene han opplever i hverdagen. De fleste begått av «Ali og Muhammed». Springare ble i det politisk korrekte, eller det politisk tilslørende, Sverige, anmeldt av sine egne for å si sannheten fra egne opplevelser i hverdagen. Han ble angrepet fra venstresiden, og tatt som alibi for ytterste høyresiden, nazister og reelle rasister. Nå tar Springare til motmæle. Dette må du lese!

Politibetjent Peter Springare ble anmeldt av sine egne da han «sprakk» på Facebook grunnet den høye kriminaliteten i Sverige. Det ble et voldsomt leven da han ga blaffen i det politisk korrekte Sverige og sa det rett ut: Kriminaliteten han og politi-Sverige møter er overrepresentert av innvandrere.  Det ville politiet altså straffe han for å si.

I dag har Springare lagt ut nytt innlegg på Facebook. Les denne modige mannen. Sverige mår inte bra:

Nu har jag åter fått tiden att räcka till för ett inlägg. Till alla er som oroligt skrivit till mig och undrat, om de militanta vänsteraktivisterna med sin hatpropaganda och angrepp på min person, samt mina chefer som vill tillvita mig brott på löpande band, lyckats få tyst på mig. Jag kan bara säga, ingen anledning till oro.

Jag har tagit del av en hel del inlägg i olika flöden som har med mig och min person att göra. Där har jag kunnat läsa att vissa meningsmotståndare har förbehållit sig rätten att beordra mig att ta avstånd från nazistiska och rasistiska extremister som tydligen sympatiserar med det jag skrivit. Jag har en gång för alla tydligt manifesterat min uppfattning om den högerextrema, nazisiska och rasistiska hatpropagandan. Jag har ingen anledning att varje dag ta avstånd från, eller förhålla mig till vare sig högerextrema eller vänsterextrema aktivister som befolkar olika sociala medier. Jag står för mina uppfattningar och de inlägg jag gör.

Alla de hatiska inläggg från vänsteraktivister med stark prägel på personförföljelse och de högerextrema hatiska och rasistiska inlägg mot invandrare, visar tydligt på att jag har rätt och att mitt budskap har relevans. Nämligen att våra etablerade politiker måste ut på banan och ta makten över frågan och avväpna de polariserade krafterna på den yttersta vänstersidan respektive höger, vilka inte är ett dugg intresserade av att diskutera sakfrågor. De är bara ute efter hat, hat och personförföljelse.

Jag är fortfarande så jävla trött. Jag är trött på att skolan är ett enda kaos. Inte för att jag personligen upplevt skolans kaos. Men jag litar på och förminskar inte de visselblåsare som snart sagt varje dag larmar om förhållanden i skolan. Över stora delar av Sverige. Företrädare för fackliga organisationer i skolan intervjuas i olika medier och vittnar om oreda, kaos och övergrepp. Lärare som på löpande band lämnar på grund av utbrändhet och rädsla/skräck för sin arbetsplats. Uppgifter om ensamkommande flyktingar som inte är inskrivna i vissa skolor, men ändå går dit och äter och trakasserar elever. Vittnesmål om hot, övergrepp och sexuella övergrepp som föranleder skolor att temorärt stänga. Langning och försäljning av narkotika på skolor. Det är inte jag som påstår detta, utan lärare och rektorer som själva arbetar på dessa skolor.

Click here to read the complete article