Etniske nordmenn er et større problem enn muslimer, mener nestleder i AP

Etniske nordmenn er et større problem enn muslimer, mener nestleder i Arbeiderpartiet Hadia Tajik, som i tillegg hevder at såkalte minoriteter trakasseres av nordmenn i stor skala.

Bakgrunnen for Hadjia Tajiks norskhatende uttalelser, er en artikkel publisert i onsdagens utgave av Dagsavisen, som omhandler det avisen omtaler som et eskalerende «muslimhat» i Norge. Hovedpersonene i artikkelen er Bushra Ishaq og Amal Aden. Førstnevnte er talskvinne for en pakistansk muslimsk organisasjon, og sistnevnte en somalisk muslimsk organisasjon.

Innvandringsmotstand = hat

Ishaq og Aden begrunner sin påstand med erfaringer de har gjort etter å ha besøkt og holdt foredrag ved en rekke skoler. Der har de blitt møtt med motstand mot både masseinnvandring og såkalte flyktninger. Eller «hat» som de kaller det.

– Det vi har sett til nå er at hatet først og fremst er blitt rettet mot talspersoner som oss, og asylinstitusjoner og moskeer. Men alarmen går når vanlige mennesker er redde for å gå ut, uttaler Ishaq.

Bushra-Aden

Nordmenns trakassering skaper terrorister

Ishaq og Aden påstår videre at det er etniske nordmenn som står for mobbingen og trakasseringen. Ikke muslimer. Ifølge de forårsaker nordmenns mobbing av muslimer blant annet at de isolerer seg. Dette i sin tur, mener de, fører til radikalisering blant muslimene.

Hadia Tajik: Etniske nordmenn er problemet

Det er altså med dette som bakgrunn at nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik, kommer med sine hatefulle uttalelser om hva hun omtaler som «såkalte etniske nordmenn».

– Såkalte etniske nordmenn som oppfører seg som drittsekker er et betydelig større problem enn lovlydige, arbeidsomme muslimske jenter og gutter som ønsker å bidra i samfunnet, forteller hun til Dagsavisen.

Click here to read the complete article