Ga husly til ulovlig asylsøker– ble voldtatt og drept

Den 25 år gamle amerikanske kvinnen jobbet som au pair i Wien. Hun ble funnet liggende blodig og halvnaken, med ansiktet ned, på en madrass i sin egen leilighet. Kvinnen var blitt voldtatt og kvalt til døde. Politiet har nå pågrepet en gambisk mann som oppholdt seg ulovlig i Østerrike. Den 25 år gamle kvinnen skal ha latt gambieren bo hos henne for å beskytte ham mot å bli sendt ut av landet.

Det var arbeidsgiveren til kvinnen som fant henne blodig og med genseren trukket over hodet. 25-åringen var blitt voldtatt og så kvalt, skriver Daily Mail.

25 år gamle Lauren Mann fra Colorado i USA, jobbet som au pair i Wien og hadde sin egen leilighet.

En gambisk mann som var utvist fra Østerrike bodde sammen med 25-åringen i leiligheten. Politiet har nå pågrepet mannen og identifisert ham som 24 år gamle “Abdou I”.

Han ble pågrepet på et asylmottak i Bern i Sveits hvor han hadde søkt tilflukt, skriver den østerrikske avisen Kronen Zeitung.

Sjarmerende

Lauren skal ha møtt mannen da hun jobbet som frivillig og delte ut mat og klær til nyankomne asylsøkere i Wien.

Han fortalte henne at han sto i fare for å bli utvist fra landet. Det var da kvinnen lot gambieren flytte inn i leiligheten hennes, hvor hun ga ham mat og husly.

Abdou I skal ha vært svært sjarmerende og følsom, sier vitner som kjente de to.

Det Lauren ikke visste var at Abdou I allerede var i politiets registre for å ha seksuelt misbrukt en mindreårig jente i Tyskland.

Click here to read the complete article