Hege Storhaug vil stoppe all innvandring til Europa og avvikle Flyktningkonvensjonen

– Vi er i ferd med å få islamske midtøstentilstander i Europa. Europa må nå si stopp til all innvandring. FNs flyktningkonvensjon er avleggs og bør avvikles.

Det sa den omstridte Arendals-kvinnen Hege Storhaug  da hun under Arendalsuka torsdag kveld tok et oppgjør med det hun kaller «elefanten i rommet».

«Elefanten» er spørsmålet om påvirkningen samfunnet i Norge og Europa utsettes for ved omfattende innvandring av muslimer.

– Jeg har et ekstremt frihetsbehov etter den gode oppveksten jeg hadde i Arendal. Men umistelige frihetsverdiene står på spill på grunn av innvandring fra muslimske land. Kampen vil bli avgjort i løpet av 10-15 år, sa Storhaug i en fullstappet pub.

– Sier vi stopp, stopper det

– Om jeg kunne bestemme, ville jeg ha stoppet migrasjonen over Middelhavet og fra Tyrkia inn i Europa. Parallelt med at vi da stopper den kyniske menneskehandelen menneskesmuglerne bedriver, skal vi øke innsatsen i nærområdene, sa Storhaug om hva som må til.

– Ikke ett eneste land i Europa har lykkes integererings- og verdimessig, hevder Storhaug.

Hun ble spurt om vi da skal slutte å plukke opp druknende migranter på kysten av Nord-Afrika.

– Informasjonsstrømmen mellom Norge og Afrika er god. De vet hvilke goder man kan få i ulike land. Idet ett land sender ut siganler om innstramminger, så legges rutene om. Hvis EU sender ut signal om stopp, at enhver båt blir sendt tilbake, stopper trafikken, sier Hege Storhaug til det.

Ser Flyktningkonvensjonen som ubrukelig

– Mener du da at Norge og EU skal la være å respektere internasjonale konvensjoner vi har ratifisert?

– Flyktningkonvensjonen av 1951 kom i kjølvannet av 2. verdenskrig og mens Muren delte Øst- og Vest-Berlin. Den kom til i en helt annen tidsalder enn den vi lever i. Denne konvensjonen er ubrukelig. Ja, hadde jeg vært statsminister ville jeg prøvd å få møte med politiske toppledere i Europa for å avvikle konvensjonen, sier Storhaug på spørsmål fra ABC Nyheter.

Mener demokratiet står på spill

Budskapet hennes er at vi er i iferd med å få midtøstentilstander i Europa.

– I Sverige har politiet 55 områder de ikke lenger har full kontroll over. Og dette øker og øker, sier hun.

Svenska Dagbladet omtalte i oktober i fjor at politiet nå har definert 55 «no go»-soner der de ikke har kontroll.

Selv kjøpte Storhaug seg hijab og tok seg ut i slumområder i Marseille.

– Dette vokser barn opp i i Europa, sa hun og viste bilder av forholdene.

– Postbud og helsepersonell går ikke inn i visse områder. Jeg tror ikke Frankrike klarer å snu dette. Der er nå ti prosent av befolkningen fra islamske samfunn. Og staten har ikke lenger adgang i alle områder, sa Storhaug.

Hun maner til vedvarende kamp for demokratiet.

– I Sverige sier én av tre unge at de ikke nødvendigvis ser demokratiet som best, sier hun. Det rapporterte NRK om også.

Click here to read the complete article