Imam på skjult kamera: Muslimer er ved at ”erobre” Europa

På skjulte optagelser forklarer en imam, hvordan muslimer er ved at “erobre” Europa og at muslimer ikke skal smelte ind i samfundet

– Lige nu er vi i en tid, hvor vi er ved at åbne de her lande.

Sådan lyder det fra Mohammad Fouad al-Barazi, den ledende imam i moskeen hos Det Islamiske Forbund i Danmark, på skjulte optagelser fra tredje afsnit af ’Moskeerne bag sløret’.

Imamen taler til TV 2s muldvarp ’Fatma’, der søger vejledning om, hvordan hun som nytilkommet muslim skal begå sig i Danmark, og Mohammad Fouad al-Barazi forklarer, at muslimerne er ved at indtage Danmark og Europa.

Ifølge eksperter TV 2 har talt med skal ordet åbne i en islamistisk kontekst forstås som ”erobre”.

– Egentlig er det jo at åbne, og det lyder jo smukt, men det er sådan den klassiske betegnelse for at erobre et land, forklarer lektor Tina Magaard, der har studeret koranen indgående og lavet feltarbejde i muslimske miljøer i Danmark.

Ifølge Tina Magaard er der i nogle islamiske bevægelser en vilje til at erobre Europa og troen på, at man kan.

Det bakkes op af professor ved Københavns Universitet, Thomas Hoffmann, der i mange har studeret islam og islamiske bevægelser.

– Det, al-Barazi siger her, betyder også erobring, men behøver jo ikke nødvendigvis at blive forstået i sådan en krigerisk, erobringsmæssig betydning, siger han.

– Smelt ikke ind i samfundet

På de skjulte optagelser uddyber Mohammad Fouad al-Barazi, hvad han mener om muslimernes indtog i Danmark og Europa.

– Nu er der muslimske fællesskaber i hele Europa. Det betyder, at der er et stort antal muslimer. Et virkeligt stort antal.

Imamen fortæller ’Fatma’, at der siden han kom til Danmark, er kommet mange flere muslimer til Danmark, og at det er vigtigt, at muslimerne ikke ”smelter sammen” med det øvrige samfund.

Click here to read the complete article