Intern Ap strategi: Støre skal ikke møte Listhaug til debatt

Sentrale rådgivere i Ap bekrefter overfor VG at partiets ledelse har besluttet at Jonas Gahr Støre og Hadia Tajik ikke skal delta i debatt mot Sylvi Listhaug under valgkampen. 

VG avslører den hittil ukjente interne Arbeiderparti strategien i dag og skriver at:

“Sentrale rådgivere i Ap bekrefter overfor VG at partiets ledelse lenge har hatt en nøye gjennomtenkt strategi for hvem som skal møte hvem – og hvem som ikke skal møte hvem – helt frem til valget avgjøres 11. september.

Strategien handler i første rekke om hvordan Aps fremste tillitsvalgte skal gjennomføre debattene med Fremskrittspartiet, og da særlig den mest synlige statsråden, innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp).

Torsdag gikk Sylvi Listhaug ut på Facebook beklaget at Støre ikke ønsker å møte henne til innvandringspolitisk debatt, selv om han angriper henne offentlig:

«Det er på tide at Jonas Gahr Støre snakker med meg, og ikke bare om meg! Jeg har lenge ønsket å møte han til debatt om innvandring og integrering. Jeg møter deg gjerne hvor som helst og når som helst, og lover å rydde kalenderen. Han hevder å være så opptatt av dialog, men det gjelder tydeligvis med alle andre enn meg», skrev Listhaug.

Men Aps statsministerkandidat har bare en kald skulder å tilby henne: Støre sier til VG at han ikke prioriterer det i valgkampen.”

Svaret på om dette er en god strategi får vi på valgdagen 11. september.

Arbeiderpartiet har gjort det dårlig på meningsmålingene de siste to ukene og er i hardt vær etter at Telemark FRP anklaget Arbeiderpartiet og Hadia Tajik for å bryte valgloven etter to arrangemnet i Bø og Porsgrunn.

Click here to read the complete article