Kjære kvinner, jenter, søstre, venninner og mammaer vi må stoppe innvandringen.

Kjære kvinner, jenter, søstre, venninner og mammaer.

Dette innlegget er til dere i håp om å åpne deres øyne for hva som vi skje i vårt likestillende samfunn. Her har menn og kvinner lik verdi, både på hjemmebane og bortebane. Verden skriker til oss om hva som skjer. Overgrep, vold, voldtekt, nedtrykelse, forskjellsbehandlinger, hersketeknikker, maktmisbruk, dominans.

Vil dere utsette oss og våre barn for et multikulturelt mannsdominert regime?

Hore, kjærring, ludder, er de ordene dere kommer til og høre mer og mer av fremover om vi ikke står opp for oss selv. Jeg har blitt kalt de alle, mange ,mange ganger. Bare fordi jeg mener noe i det hele tatt, nå må dere se meg, dere må høre på hva jeg sier. Dere må føle min redsel på kroppen. Dette er fremtiden. Verden er vår veiviser, konsekvenser ligger tilgjengelig på nett fra alle land. Nå må dere åpne øynene. 

Vi kjempet for ytringsfrihet, vi kjempet for stemmerett for over 100 år siden, vi var det første landet i verden som innførte full stemmerett for kvinner. Nå er det på tide å bruke våre stemme, her vi står i dagens situasjon 103 år senere. Vår eksistens er truet av en kultur vi ikke kan leve under. 

Vårt arbeid, våre verdier, vår verden vil snart bli borte, den vil forsvinne, sakte, men sikkert, svinne hen i det nye landet, det nye systemet, det nye regimet. Dere vil bli behandlet som dyr, som forbruksvarer, kjøttstykker. Til mannes glede og begjær. Vil dere leve under skam? Vil dere at deres jentebarn skal bli behandlet på lik linje med dyr? Er dette dere svar på nestekjærlighet? 

Kvinner har begynnt sin tale og jeg håper på en domino effekt:

Sannheten ligger her, rett fremfor oss. De prøver å skjule den for å forhindre opprør. De misbruker vår tillit, De vet ikke hva de gjør, de ser ikke konsekvensene av sine handlinger. De er redde og feige. De utsetter oss for fare isteden for å beskytte oss.

Click here to read the complete article