Knivdrepte familiemor og far – lo på vei til arresten.

Fire menn med navn fra Afrika/Midt-Østen er arrestert etter bestialsk dobbeltmord i Hallonbergen nord i Stockholm på tirsdag. Moren i familien fikk hovedpulsåren skåret av på begge sider av halsen, og når politiet ankommer sitter gjerningsmannen overskrevs over familiefaren og hugger han med kniv. Det opplyses at ene av de drepte skulle vitne i en mordsak.

  • Det var på tirsdag at svenske Nyheter idag kunne melde om denne meget brutale hendelsen. Når politiet ankom åstedet ble de tvunget til å avfyre skudd for å avbryte den pågående knivhyggingen, da en ung mann fremdeles satt over familiefaren og holdt fram med udåden. Inne i familiens leilighet fant de den drepte kvinnen med avskåret hals. Hovedpulsåren var avskåret på begge sidene av halsen.
  • Paret var foreldre til midreårige barn. Det er sannsynlig at mordet fant sted for å stoppe vitnet fra å tyste i en rettsak. Opplysninger sier at en av foreldrene skulle vitne i en tidligere mordasak i Stockholm.

Bare én time etter dobbeltmordet ble fire personer med navn fra Afrika eller Midt-Østen i alderen 15-21 år pågrepet. Da de pågrepne ble fraktet til politistasjonen viste de ingen tegn på anger – snarere tvert imot. De virket oppspilte og tente av hendelsen, og lo høyt på turen dit.

Click here to read the complete article