Massvåldtäkter av småpojkar i muslimskt migrantläger i Frankrike

FRANKRIKE / MIGRANTPEDOFILI Den sexuella “berikningen” som kommer med massinvandringen från muslimska länder blir allt mer uppenbar och brutal. Minst sju småpojkar uppges ha blivit våldtagna av män i ett muslimskt migrantläger i Frankrike.

Det ökända migrantlägret “djungeln” i staden Calais i Frankrike håller just nu på att rivas. Det har genom information som delgivits av frivilliga vårdarbetare samtidigt uppdagats att minst sju pojkar mellan 14 och 16 år gamla nyligen har utsatts för våldtäkt. Läkare har även bekräftat dessa. Minst fyra av pojkarna våldtogs så brutalt att de behövde genomgå operationer för sina fysiska skador.

Migrantlägret är ett område med extremt hög kriminalitet där även poliser blir brutalt attackerade. Liknande överfall utspelar sig även i migrantläger i Grekland och Italien.

I och med den massiva migrationen från muslimska länder och Afrika under senare år har alltså pedofili riktat mot småpojkar nu blivit del av den mångkulturella “berikningen” i Europa. Med fortsatt massinvandring från samma regioner måste vi förutsätta att dessa kulturbetingade fenomen endast kommer att växa inom Europa och Sverige.

Click here to read the complete article