Miljöpartisten Yasri Khan är en islamist.

Jag har fått en mängd frågor om varför Miljöpartisten Yasri Khan inte vill ta kvinnor i handen när han hälsar på dem? Yasir är muslim och är hans vägran att ta kvinnor i handen förenligt med islam? För att ta reda på detta räcker det inte att snacka med första bästa muslim. Vi måste gå till källorna, de islamska texterna och även ta reda på hur islams profet Muhammed gjorde.

Som god och rättroende muslim skall man följa profeten Muhammed och hans handlingar. Läser vi i haditherna från Saheh Bukari och Saheh Muslim så säger profeten Muhammed så här om äktenskaps brott.
Ögat och synen, händerna, fötterna och önskningar är fyra begrepp som en muslimsk man eller kvinna kan begå äktenskaps brott med.
Du får med andra ord inte titta på en man eller kvinna som du kan gifta dig med. Inte heller röra vid denna person. Naturligtvis inte heller med dina fötter promenera med denna man eller kvinna och slutligen inte önska dig med hjärtat något som är förbjudet med denna person.

Detta är värderingar som upprättades på Muhammeds tid för drygt 1500 år sedan.
Är det då rätt och riktigt att vi i Sverige har riksdagsmän med medeltida värderingar och kvinnosyn? Muslimer som Yasri är vad media brukar kalla för extremister med en extrem tolkning av islam. Det finns inget extremt med det Yasri gör, han följer profeten Muhammed bokstavligen precis så som islam praktiseras i Mellanöstern. Hans vägran att ta kvinnor i handen är fullkomligt normalt och riktigt enligt islam.

Yasri Khan och även Mehmet Kaplan är inte Miljöpartister för att värna om vår demokrati, yttrandefrihet, religionsfrihet och alla människors lika värde. Dessa två herrar har en helt annan agenda.
Med risk för att låta som en konspirations teoretiker vill jag berätta om ett ett projekt som få vet om. Våra politiker och mediakår har ingen aning om detta eller så blundar de för sanningen.
2001 hittades i Schweiz en kopia av planer som Muslimska brödraskapet manifesterade redan 1982. Detta projekt innehåller 25 strategier för att sprida islam till resten av världen genom infiltration av samhällen och att använda sig av lögnen, Taqiyya, för att skapa en islamsk värld.

Click here to read the complete article