Mislykket integrering

Med nesten femti års erfaring med muslimer i Norge, og godt over 200.000 muslimer her, hvor integreringen har vært tilnærmelsesvis totalt mislykket; hva er det da som skal kunne føre til at de nå plutselig blir integrerte? Kan du, Jonas Gahr Støre, svare på det etter at du igjen – i Politisk Kvarter på P2 nylig – snakket varmt om integreringen,» spør Max Hermansen, som er medlem av Demokratene i Oslo. Han fortsetter med noen eksempler:

Vi vet at av pakistanske andregenerasjons kvinner i Norge som giftet seg i perioden 2007 til 2012 – over 600 av dem, giftet 96 prosent seg med en pakistansk mann. 55 prosent giftet seg med en pakistansk mann fra Pakistan. Hvordan snur vi det?

Alle de over 150 moskeene i Norge har en sterk kvinneundertrykkelse. Er det noen som går inn for å fjerne den offentlige støtten til dem som er på over 120 millioner pr år?

Det finnes nesten ingen åpent homofile i noe muslimsk samfunn i Norge. Hva gjør vi med det?

Kun omtrent 40 prosent av alle muslimer i Norge som burde være i jobb, er i jobb. Og det etter en lang periode hvor det har vært svært lett å få seg en jobb. Er det sannsynlig at dette vil endre seg med en raskt stigende generell arbeidsledighet?

Stikk fingeren i jorden! Mange muslimer i Norge verken kan eller vil la seg integrere. Det eneste som fungerer er at det blir færre muslimer i Norge, og at vi heller hjelper flere der nede.

Click here to read the complete article