Nathalie 29 om överfallet

Nathalie, 29, om överfallet: De ropade “svenska hora” och skar sönder mitt bröst

  • Taharrush-överfallet misslyckades: Då skar gänget sönder hennes bröst och slog henne sönder och samman
  • Nu berättar Nathalie Hager, 29, om bestialiska dådet
  • Media mörkar – endast en notis i lokaltidningen

Nathalie Hager, 29, var på väg hem från en busshållplats i tisdags kväll när tre-fyra arabiska män gick till attack. Hon lyckades fly precis innan de hann våldta henne, men fick svåra skador.
– Jag blev blåslagen i ansiktet och fick ena bröstet sönderskuret medan de ropade “svenska hora”, berättar Nathalie för Fria Tider.

Överfallet ägde rum i närheten av kyrkan i Nora norr om Örebro sent på tisdagskvällen. Nathalie, som på grund av de hårda slag hon fick mot huvudet har minnesluckor från kvällen, hade följt en väninna till busshållplatsen.

Nathalie gick senare tillbaka dit för att se om väninnan hade glömt sina vantar på platsen. När hon var på väg från busshållplatsen hörde hon att en grupp män började gå i rask takt bakom henne. Hon började springa, men efter ungefär hundra meter hann männen ikapp.

– De puttar ner mig på mage och sliter mig i håret uppför en asfalterad backe och in i en gränd. Jag har inga minnen av att de slog mig men jag är blåslagen i ansiktet. De har även skurit sönder mitt ena bröst med något som måste ha varit en mattkniv eller ett rakblad, för det är så djupa och smala sår. Jag har även stora, svarta märken i armarna där de hållit fast mig.

Kvicknade till när de skulle våldta
Hon har ingen minnesbild av vad som hände förrän hon såg att de tog av sig sina byxor och var på väg att våldta henne.

– Då kvicknade jag till och märkte att de hade slitit sönder alla mina kläder. På något sätt lyckades jag ta mig därifrån, jag antar att jag slagit och klöst dem för mina händer är blåa och svarta och svullna. Jag hade även blod under naglarna som polisen har skrapat.

Click here to read the complete article