Nato-land handler med IS

Nå er det endelig bevisst i gjennom dokumenter som russiske journalister som jobber med en dokumentarfilm om hvordan IS blir finansiert. Det er rett og slett Tyrkia som finansierer IS, uten handelen med Tyrkia ville IS vært dø økonomisk for lenge siden. Minner om at Tyrkia er medlem av Nato og ønsker å bli EU-medlem. Det et natoland gjør, må de øvrige natolandene støtte, ergo er også Norge og den norskeregjering med på denne finansieringen av IS. Man kan trygt si at Nato holder liv i IS.

Når man går litt tilbake i tid, når Russland gikk i gang med å bombe IS i Syria, da kom det en massiv kritikk både fra Nato, Nato`s generalsekretær, EU og USA mot Russland for at dem gikk inn i Syria for å få fjernet IS. Det er fristende nå som man vet at disse journalistene sitter på dokumenter som viser regnskapet til IS, ned på detaljnivå. Hvor mye olje den og den bilen tar med seg, hvor mye Tyrkia betaler osv osv, da er det vel bare å vente på at det vil komme mer kritikk mot disse journalistene fra vesten sin side, også vestlige medier.

Dere kan lese artikkelen her, videoen er bare på nesten 8 min, er en smakebit på hva som kommer i selve dokumentaren, journalistene må foreløpig opptre anonymt fordi de er enda i Syria og har kontakt med IS soldater, og de er for øvrig de første journalistene i verden som har kommet så tett på IS og som har fått tilgang til konkrete beviser og papirer.

Click here to read the complete article