Norske fengsler fylles opp av muslimer

I 2008 ble det kjent at i overkant av en tredel av alle innsatte i norske fengsler er muslimer. Samtidig utalte muslimen Abid Raja til dagsavisen at “man vil ikke komme til å tilfredstille en særgruppe dersom halal-mat innføres ved fengslene, fordi muslimske innsatte er en stor gruppe i fengslene”. Muslimen Abid Raja erkjenner dermed at muslimske ansatte er en stor gruppe i fengslene og ingen liten særguppe.

Året etter i 2009 ble dette økende problemet kamuflert ved å si  at over 60 prosent av de insatte er utlendinger, og som Norske myndigheter velsigner.

I 2012 kom meldingen om at muslimer også er overrepresentert i europeiske fengsler:

http://www.rights.no/2012/02/muslimer-overrepresentert-i-europeiske-fengsler/

I 2013 kom meldingen om at vold og aggresjon mot ansatte i Trondheim fengsel øker:

https://www.nordfront.net/2013/mer-vold-og-aggresjon-i-trondheim-fengsel/

Man kan derfor konstatere at det hovedsakelig er muslimer det dreier seg om.

I dag er fengslene så fulle av muslimer at mange kriminelle må slippes fri:
http://www.fvn.no/lokalt/kristiansand/Har-loslatt-30-vinningskriminelle-2711693.html

Folk må derfor snarest våkne opp og kjempe mot denne islamiseringen før den tar overhånd og undergraver hele vårt demokrati.Viss ikke vil islam før eller siden komme til å tvinge demokratiet vårt i kne og det er akkurat det muslimene ønsker å gjøre både øknomisk og politisk.

I tilleg brukes kravet om særskilt halal mat i fengslene som er en begynnelse til å innføre islamske antidemokratiske sharia fascist lover. Dette må stoppes nå ellers vil vårt demokrati forsvinne. Les mer her:
https://www.facebook.com/BOYCOTTxHALAL

og her:
http://www.boycotthalal.com/boycott-halal-how-why-we-boycott-halal/
og her:
https://www.facebook.com/BH.AustraliaI 2015 (i år) meldes det at problemet nå er så stort at man som en midliertidig løsning skal betale store beløp av skattebetlaernes penger i leie til Nederland i fengselsplasser
for å kunne ta unna de store gruppene med kriminelle muslimer, mens man bruker milliarder nye kroner på å bygge nye og større fengsels i Norge:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Vil-leie-fengselsplasser-i-Nederland-7697340.htmlMen det ekstremistene på Stortinget ikke forstår eller aldri vil forstå er at den islamske og muslimsk krigen tar ikke slutt av den grunn og at infiltreringen av både politi,rettsvesen,storting allerede i lang tid har vært igang og at det er bare et spørsmål om tid før kapasiteten er sprengt på alle områder og de mennesklige verdiene er byttet
ut med islamske og muslimsk fascistisk verdi diktatur slik det går med alle land som frivillig lar dette selvmordet av det Norske demokratiet fortsette.
https://sites.google.com/site/moiranasiden/nyheter/12Det økonomiske aspekte er ikke det mest bekymringsfulle her. Det økonomiske kan alltids ordnes… det krever bare litt vilje og IQ. Det mest bekymringsfulle er at disse «fordrevne» (jihad) muslimen danner parallelle samfunn. Disse parallelle samfunn ekspanderer i et voldsomt tempo med «chapters» over hele Norge. Og hvor hovedkvarter ligger i Oslo og omegn.Click here to read the complete article