Orbán: Forræderi bak innvandringen til Europa

Under en tale for konservative organisasjoner i Ungarn oppfordret statsminister Viktor Orbán Europas folk å reise seg mot de «forræderne» som i dag styrer kontinentet og som ligger bak masseinnvandringen. – Europa har blitt forrådt, konstaterte han.

Viktor Orbán mener at Europa utsettes for et «venstreprosjekt» som har til formål å «marginalisere Europas nasjonalstater». Men han mener at prosjektet har mislykkes med å beseire kristendommen og de nasjonale identitetene gjennom «konvensjonelle politiske metoder» og at de derfor nå forsøker å ødelegge nasjonalstatene ved å forandre det «etniske grunnlaget», skriver Fria Tider.

– Med hvilket mandat har Europas ledere fått i oppgave å ikke bare ta imot, men også transportere hundretusener av mennesker til det europeiske kontinentet, fra grupper utenfor den europeiske kultursfæren, spurte den ungarske statsministeren før han fortsatte:

– Det er forræderi, mine damer og herrer! Europa har blitt forrådt og hvis vi ikke står opp for henne så kommer Europa til å bli tatt fra oss.

Orbán mener at Europas folk nå må gjøre sine stemmer hørt.

– I opposisjon til denne konspirasjonen og dette forræderiet må vi vende oss til demokratiet og til folket, sa han.

Samtidig har det ungarske parlamentet vedtatt en resolusjon, med flertall fra regjeringspartiet  Fidesz og det største opposisjonspartiet Jobbik, som gir den ungarske regjeringen mandat til å motsette seg EUs flyktningkvoter, skriver den britiske nyhetssiden BT.com

Mandatet innebærer at den ungarske regjeringen nå kan dra EU inn for internasjonal rett, siden tvangskvotene strider mot traktatene som regulerer retten til nasjonal selvbestemmelse.

Den ungarske statsråden Antal Rogán beskyldte på mandag George Soros for å stå bak flyktningkvotene, skriver Hungary Today. Bakgrunnen er at Soros i løpet av høsten i flere debattinnlegg, både internasjonalt og i Ungarn,  har foreslått en økning i innvandringen til EU som skal fordeles etter kvoter.

Click here to read the complete article