Politibetjent Springares blomsterhav – og fotoforbud

En erfaren politibetjent i Sverige, Peter Springare, sier sin ærlige mening på Facebook. Han forteller om sin siste uke på arbeid, som hovedsakelig består av voldtekter, narkotikabrudd og utpressing. Han oppgir fornavnene og landbakgrunn (der det finnes) på de mistenkte. De fleste mediene tier om det han forteller, hans eget politi anmelder han – mens blomsterhavet til Springare bare vokser og vokser på politistasjonen – som innfører fotoforbud av blomstene. Man kan spørre seg: Hva skal vi med fake news når virkeligheten er slik den er?

En politibetjent i Sverige klarte åpenbart ikke å tie lengre. Fredag 3. februar kom han med en særdeles oppgitt – og ærlig – melding på sin private Facebook-side. Han er sliten og dritlei. Han vet det han skal fortelle ikke er politisk korrekt. Han vet han egentlig er underlagt munnkurv – han er jo statlig ansatt. Han vet han setter karriéren, ja kanskje endog lønna, på spill. Men han gjør det. Han har fått nok.

Peter Springare skriver:

Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet. Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ:s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.

Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen, igen, igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Click here to read the complete article