Svenska hjärtan blöder

Är så jävla trött på orättvisor i detta samhället. Jag finner inga ord längre. Min fråga är: VAD HÅLLER NI PÅ MED? Vems agenda springer ni efter? Det är svenska folket som har valt er och betalar era skyhöga löner men vad får vi tillbaka?

Kvinnor och tjejer går inte trygga, blir våldtagna och överfallna. Våldtäktsmän får inga straff som avskräcker och lär en gång för alla vad som gäller – istället sänks straffen i fall efter fall. Vad är respekten till dessa våldsoffer? Hur kan ni utan att skämmas finna er i dessa låga straff vi har i Sverige, som dessutom sjunker när ålder på immigranterna ändras? Varför ställs inga krav? Varför talar man inte om klart och tydligt vad som gäller här i Sverige? Att kvinnan inte har ett värde i deras kultur är en sak men att ni svenska politiker försvarar det genom att inte stå upp för kvinnan gör er till medskyldiga. Ni skyddar gärningsmännen och inte offret. Först frias de eller så sänks straffen genom att minska åldern – som dessutom inte är strykt med några dokument. Sedan betalar man skadestånd på flera hundra tusen. Vad får kvinnan för att t ex åtta personer våldtog henne? Eller den handikappade kvinnan från Gotland? Fallen läggs ner.

”Att kvinnan inte har ett värde i deras kultur är en sak men att ni svenska politiker försvarar det genom att inte stå upp för kvinnan gör er till medskyldiga.”

Hur kommer det sig att man betalar ut hundratals miljoner till organisationer och företag som tar emot dessa immigranter utan att hålla koll vilka summor de gör i vinst, pengar som svenska folket får bidra med via skatter slängs bort. Hur kommer det sig att dagligen avgår resor till Somalia och Irak med människor som har fått asyl i Sverige? Dessa resor har ökat lavinartat. Enligt säkra uppgifter från både Arlanda och Malmö-Sturup är det idag charterresor dagligen från Arlanda-Somalia och från Malmö-Sturup-Bagdad, Irak. Samma procedur med kontroll av dessa asylsökande görs idag utan någon åtgärd. Det är otroligt svagt att regeringen inte åtgärdar detta och låter återkalla dessa utfärdade asyltillstånd som t ex där asylsökande helt klart lämnat oriktiga uppgifter vid sin asylansökning.

Samtidigt…

Pensionärer får allt sämre, sjuka får ligga i fyra dygn jämte sin döda partner, gamla vräks ut på gatan då dem inte har råd att betala hyran (vet många som bara får ut 5 900 kr i månaden – där hyran och räkningar ska betalas och många har inte råd med mat), assistansen för handikappade och sjuka dras in. Många allvarligt sjuka blir av med sin sjukpenning för att den är begränsad till viss antal dagar. Kan de hjälpa att de är sjuka? Gifta par tvingas skilja sig för att få hjälp medan man accepterar barngifte bland migranterna? Försvarar vi inte försvarslösa barns rättigheter längre? BB-avdelningar läggs ner. I minusgrader får en kvinna föda barn i bilen. Allt det här är bara den senaste veckans nyheter. Det dras in överallt för att bekosta allt det som skapar ännu mer problem. Ingen går trygg längre, varken barn i skolan eller bortglömda pensionärer på äldreboendet.

Click here to read the complete article