TOTALT KAOS PÅ TYSKA SJUKHUS – ”VÅLD-AIDS-SYPHILIS-TBC”

Sverige nästa? Läkare varnar om sjukdomar som utrotats generationer sedan, införs genom invandrare.

Den kvinnliga narkosläkaren sade att den tyska hälso- och sjukvården har varit kaotiskt av den tillströmningen av muslimska asylsökande som vägrar att bli behandlad av kvinnliga sjukvårdare. I ett utbrott av en epidemi så skulle sjukhus helt enkelt inte klara av det eftersom så många av de invandrade kräver behandlingar för sjukdomar som sedan länge varit utrotade i Europa.

Hon har även chockad eftersom invandrarföräldrar överger sina barn på apotek över hela landet efter att de fått höra att de måste betala en receptavgift för läkemedel.

Hon hävdade också ett stort antal asylsökande har viktorianska sjukdomar inklusive tuberkulos, vilket riskerar sprida sig till lokalbefolkningen.

Många muslimer vägrar behandling av kvinnlig personal. Stämningen mellan personal och invandrare går från dåligt till värre. Många invandrare har aids, syfilis, öppen tuberkulos, många extrema sjukdomar som vi i Europa inte vet hur man ska behandla.
”I en chockerande händelse berättar läkaren också hur invandrare knivhuggit en läkare som försökte rädda en liten åtta månader gammal baby som hade ”dragits över halva Europa under tre månader” Hon sade: ”Barnet dog för två dagar sedan, trots att hon fått den bästa vården i Tyskland. Läkaren var tvungen att genomgå en operation. Ingen har straffats.”

Lokalpressen får inte skriva om det.” Vad skulle ha hänt en tysk om han hade knivhuggit en läkare och sjuksköterskor med en kniv?

”Eller om han hade kastat sin egen syfilis-infekterade urin i en sjuksköterska ansikte och hotat henne med infektion, åtminstone skulle dom åka direkt i fängelse. Hittills har ingenting hänt”.