‘Trump har jo fuldstændig ret i sin udtalelse om Sverige’

nationens! Søren J – og masser af andre netdebattører – forstår ikke, at Trumps udtalelse om Sverige kan misforstås

– Trump har jo fuldstændig ret i sin udtalelse.

– Hvem havde troet at vores Svenske brødre kunne finde på at grave sig selv ned i pladderhumanismens godhed overfor arabere/muslimer, som trækker sit blodige spor over hele verden …

Se også: Svensk betjent efterlyser kriminelle med svenske navne

Det er kun eliten og medierne der ikke forstår Trump
Sådan skriver nationens! søren j. i en af de mere end 1200 kommentarer, der er skrevet efter at Donald Trump i en tale lørdag aften nævnte Sverige som et skrækeksempel på indvandringens konsekvenser:

– Se, hvad der skete i går i Sverige. Sverige. Hvem ville tro det? Sverige. De tog et stort antal ind. De har problemer, som de aldrig havde troet muligt’.

For mens mange har hånet Trump for at hive fredag aften i Sverige op som eksempel – der skete nemlig ikke noget nævneværdigt, ud over at Fox News sendte et indslag om Sverige – så er der på nationen! og på Ekstra Bladets Facebook stor opbakning til Trump:

– Dét er kun jer, eliten, de politiske korrekte og resten af medierne som ikke forstod Trumps besked…

– Masseindvandringen har bragt Sverige i knæ.. Vold, voldtægter,mord,kriminalitet,chikane osv. er nu hverdag for så mange svenskere….

Sverige har større problemer med troværdighed end Trump
– Det var dét Trump snakkede om.. Det ved alle, som ikke er hjernevasket af jer medier til og tro alt går godt i Sverige…, skriver Jens K på Ekstra Bladets Facebook i den pt. mest populære kommentar om sagen, og Lasse P er enig i at det ikke er Trump, der har et problem:

Click here to read the complete article